VÄKI-henkilöturvakoulutus


SIETÄMÄTÖNTÄ EI PIDÄ SIETÄÄ

 

Ihmisoikeuksiin sisältyy oikeus työskennellä turvassa, ilman pelkoa ja väkivallan uhkaa. Väkivallan uhka ja sen kohteeksi joutuminen on yleistynyt useilla aloilla. VÄKI – koulutukset tarjoavat käyttökelpoisia keinoja väkivallan kitkemiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi.

​”Sanalla väki on ollut muinaissuomalaisille erityinen merkitys: Ihmisen voimaa tai haltijoilta saatua taikavoimaa kutsuttiin väeksi, ja voimakkuutta sekä taikavoimaisuutta väkevyydeksi.”

Koska emme ole haltijoita, tarjoamme taikavoimien sijaan tutkimusnäyttöön perustuvaa osaamista, jonka avulla voi ehkäistä väkivaltaa, rauhoittaa puhuttamalla, turvallisesti rajata ja rajoittaa, irrottautua otteista sekä yllättävien tilanteiden varalle erilaisia menetelmiä.

VÄKI – koulutuksissa vankka tutkimusnäyttö useilta aloilta integroituu selkeiksi ihmisarvoa kunnioittaviksi toimintamalleiksi:

  • human factors tutkimus
  • psykologia ja psykiatria
  • turvallisuusteknologia
  • kriminologia

Kenelle:

Sote-VÄKI on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille. Koulutuksessa otetaan huomioon osallistujien asiakaskunta.

Koulu-VÄKI on suunnattu kaikille kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammattilaisille sekä kolmannelle sektorille, jossa työskennellään erityislasten ja -nuorten kanssa.

VÄKI-koulutukset sopivat kaikille asiakaspalvelutyötä tekeville, ja aivan erityisesti yksin työskenteleville tai työssään matkustaville.

Tilauskoulutuksena

Koulutuksissa on aina puolet teoriaa ja puolet käytäntöä. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa niin, että sitä järjestetään tilauskoulutuksena siten, että suurempi ryhmä osallistuu teoriaan, ja käytännön osuus järjestetään enintään 12-18 henkilön ryhmissä. Näin jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan sopivasti.

Koulutuksen kesto minimissään 2h teoriaa ja 2h käytäntöä.

Suosittu paketti on 2h teoriaa + 2-3 X 2h käytäntöä pienemmissä ryhmissä.

 

Järjestämme myös avoimia VÄKI -koulutuksia, joihin voivat osallistua niin yksittäiset henkilöt kuin eri kokoiset ryhmät useammasta työyhteisöstä.

 

Lisätietoja

Koordinaattori Sami Koivumäki

p. 010 2310 332 GSM: 050 384 6357 email: sami.koivumaki@psyk.fi

sekä Asiakaspalvelu p. 010 2310 333 email: asiakaspalvelu@psyk.fi

​Tarjouspyyntö

Klikkaa tästä tarjouspyyntölomakkeeseen