Aivoviisas auttaja – Neurotieteesta uutta uutta työotetta arjen auttamistyöhön


Aika ja paikka

Seuraava toteutus 2020.
Hinta 149€ (+ 24% alv)

 

Kuvaus

Auttamistyö on välillä turhauttavaa, kun ei näe oman työn tuloksia konkreettisesti. Silloin on hyvä pysähtyä neurotieteen äärelle. Monella asialla jota toteutamme toisen ihmisen kanssa on todettu merkitystä aivojen tasolla.

Neurotiede on tuonut kiinnostavaa uutta tietoa siitä, miten ihminen toimii, mutta sen käytännön soveltaminen on vielä hankalaa.

Aivoviisas auttaja ymmärtää mitä aivoissa tapahtuu ja miten aivot kehittyvät ja miten sitä voi hyödyntää vuorovaikutussuhteessa. Mitä hyötyä on ihmissuhteesta aivojen näkökulmasta ja millä tavalla hermoverkkohistoria ohjaa meitä. Tai millä tavalla voimme lähestyä ja tuottaa muutosta.

Ihmisen pitää olla synkronissa toiseen ihmiseen, että oppiminen ja muutos voi tapahtua. Aivojen toiminnan kautta voimme ymmärtää myös, mikä merkitys ilolla ja suhteen laadulla on motivaation syntymiseen ja miten me ihmisinä peilauksen kautta synnytämme empatiaa ja säätelytaitoja.

Lyhytkurssilla harjoitellaan aivotaitoja ja yritetään ymmärtää ihmisen automaattista toimintaa ja sitä, miten kaikkea tätä voi hyödyntää vuorovaikutuksessa.

 

Kenelle

Kaikille ihmistyötä tekeville, mutta erityisesti sosiaali- ja terveysalalla sekä kouluissa työskenteleville.

 

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen mahdollista myös asiakaspalvelun kautta osoitteessa toimisto@psyk.fi.

Kouluttaja

Jussi Sutinen

Perheterapeutti, psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti ja kouluttaja.